2008-12-09

Long time

Hello!

Har inte hunnit med att uppdatera har sa frekvent som vi tankt. Har gjort en hel del, och besokt manga fantastiska platser.

Vi har bland annat varit i Noosa och vandrat i en nationalpark, akt pa 4WD-safari pa varldens storsta sando Fraser Island dar vi badade i fantastiska sjoar och sag Dingos, bott pa varldens coolaste hostel i den lilla lilla kustorten Agnes Waters och dess syskonhala 1770 dar vi akte pa Scooteroosafari och tog surflektioner. Nu ar vi i Airlie Beach och bor pa ett kasst hostel med myror pa rummet och vantar pa att fa aka ut och segla i ogruppen Whitsundays i morgon.

Vi ska vara ute till sjoss i tre dagar och tva natter. Kommer segla pa en katamaran och sova pa en av oarna dar de byggt upp ett resort med pastadd fantastisk utsikt. Tyvarr ar det nu stinger season, vilket innebar att havet ar fullt av livsfarliga maneter, sk box jelly fish och nagon annan variant. Kommer man i kontakt med deras giftiga tentakler far man ont som fan och efter en stund lagger hjartat av, sa man gor bast i att ha folk i narheten. Sa for att kunna bada maste vi hyra tjocka vatdrakter som vi far ha pa oss sa fort vi ska hoppa i havet. For i och snorkla det ska vi!

Har tyvarr inte nagra bilder tillgangliga, men vi har tagit en hel del sa det ska snart komma upp en del har. Har idag rakat skallen igen, sa jag maste hitta mig en bra hatt sa jag inte skallar mig totalt.

Hoppas alla har det bra dar hemma i vantan pa julen. Har ar det lite svart att tro att det snart ar dags, aven om det hangar lite pynt har och dar.

Vi hors snart!

Cheers

Inga kommentarer: