2008-04-26

No more holiday

Oj vilken härlig fyradagarstripp det blev. I Surfers Paradise sken solen, molnen befann sig mestadels på annan ort och affärerna höll öppet till småtimmarna. Som grädde på moset var hotellet fantastico och vid inchek veta att frukostbuffé ingick i vårt paket.

Det var helt enkelt en väldigt skön vistelse, och vi kom hem nöjda och glada. Tyvärr hann vi inte med någon surfing, så det får bli runt Sydney nästa gång, men jisses vilken härlig strand. Bara några hundra meter från hotellet dessutom. Utöver det hade vi pool, gym och tennisbana. Som de aktiva och hurtiga människor vi är utnyttjade vi dessa faciliteter till fullo. Inte.

Istället solade vi till oss ytterligare lite pepparkakefärg, åt en del god (en del sådär men dyr) mat och drack härliga drycker. Jag inhandlade ett par nya solbrillor, plånka och speedos! Sara ville inte vara sämre utan sprättade iväg dollar på en bikini.

What else? Vi besökte Q bar i toppen av världens högsta "residential building". Mäktig utsikt, snabb hiss och dyr alkohol. Sista dagen innan avfärd besökte vi Warner Brothers Movie World, och det var en bra deal. Riktigt roliga attraktioner, med världens snabbaste roller coaster som höjdpunkt. Dessutom sprang en massa uppklädda karaktärer runt och såg dumma ut, vilket var underhållande.

När vi återvände till Sydney igår möttes vi av regn och kyla. Eller ja mindre än 20 åtminstone, och ville genast åka tillbaka. Nu är det dags att återvända till skolan på måndag, vilket känns konstigt. Har ju trots allt inte varit där på två veckor. Till det tråkiga hör att jag måste skriva en critical essay om Hemingways novell Hills like White Elephants till dess. Den jag har skrivit är alldeles för lång och dålig, så jag vet vad jag ska göra i morgon åtminstone.

What else? Jo, nästa helg ska vi få nya roomies. Ett franskt par tydligen. Mais oui, spännande. Ut far vår Indonesiske vän Agus, mannen med ovanan att kissa med öppen dörr och slänga ihop dasslocket med kraft om nätterna. You will be missed. Jo, han är faktiskt ganska trevlig.

Det får räcka för den här gången! Foton från äventyret finns HÄR och HÄR.

Vi hörs!
Cheers



Oj, det blev en liten film också. Från Q bar och Movie World.
The most dancy track of the week: Nine Inch Nails - Discipline.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hundan va gott ni har de å lever! Får snart be er sluta me sådana här inlägg om hur najs de e;)

Danne sa...

Haha, vi har det bra! Fast nu börjar mina pengar ta slut, så straffet kommer väl snart..

Anonym sa...

Lika dött som vanligt =/

Jay sa...

update dannemannen. Inget sånt här nu.

Danne sa...

Haha, now updated!