2008-10-07

Reseplanering

Ny arbetsvecka! Alltid lika kul att börja om igen. Men nu känns det, även om jag tjötat om det en hel del, som att resandet är nära på riktigt. Vi har ny börjat få koll på vår itinerary och har grovplanerat ganska bra. Som ni vet är det östkusten som gäller. Vi lämnar Sydney i bil, lämnar bilen i Byron Bay, Ingemar flyger från Gold Coast, och vi åker vidare upp mot Cairns med Oz Experience. Om ni vill få ett hum om vad vi kommer göra under trippen, kolla in deras webbplats och läs om deras busspass (Strewth from Byron Bay to Cairns). Tyvärr har vi kommit till insikten att vi inte kommer ha tid att stanna på alla platser vi tänkte. I Brisbane blir det bara en övernattning exempelvis. MEN, (nu kommer det något viktigt)…

Som en del av er vet: Sara och jag kommer med största sannolikhet att återvända till Australien och stanna en stund till. En del som ska ordnas och måste klaffa om det skall gå igenom, men det ser ljust ut. Så, med andra ord gör det inte så mycket om vi inte hinner med alla stopp den här gången. Vi kan göra det senare.

Vi lade häromdagen upp en annons för uthyrning av vårt rum och på fredag kommer ett par från Melbourne och inspekterar lyan. Förhoppningsvis kommer det inte vara några problem att hyra ut rummet under vår månad on the road.

Igår tog damen och jag en promenad ut till Rose Bay och vidare till Double Bay för första gången. Rose Bay, Neutral Bay och Double Bay är områden man gärna bor i om man äger stora segelbåtar och diverse sportbilar. Russel Crowe och Nichole Kidman huserar därute i svängen. När vi promenerade längs med huvudgatan hittade vi en liten, anonym passage ner till en hemlig strand och badplats inklämd mellan lyxvillorna.



Nu är för övrigt rugbyn och fotbollen slut här. Snart börjar det obegripligaste av obegripligheter. Cricket. Och vi packar väskorna om sex veckor!

Cheers



Höll på att glömma; foton från Canberra:

H Ä R
&
H Ä R OCKSÅ

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då kommer jag ner och hälsar på er:)

Danne sa...

Gört!