2008-01-24

Road Trip Dag 4

Road Tripen borjade i Sydney for fyra dagar sedan. Vi gick forst till Avis for att hyra bil. Det var dyrt. Vi gick da istallet over hela stan for att tillslut komma till ett Hertz kontor. De ville ha ca halva priset i jamforelse med Avis, sa sedan i mandags har vi kort en monsterbil vid namn Toyota. Den ar fasligt mycket storre an min plutten dar hemma.

Forsta natten spenderades i Huskisson, Jervis Bay pa ett motel med namnet Husky Pub. Trevligt stalle med underbar utsikt. Duschen dagen efter var helt fantastisk sarskillt nar vi jamforde med hostlet i Sydney. Darifran korde vi pa mindre vagar langs kusten, detta ar verkligen ett toppensatt for att se olika delar av landet. Pa var vag har vi sett hoga berg, torka, mysiga orter, regnskog (ja, de kallar de faktiskt for det), nationalparker och underbara strander.

Andra natten bodde vi i Eden. En trevlig liten fiskeby. Och i natt hade vi ater havsutsikt, i alla fall om man strackte lite pa sig. Vi bodde i en liten, liten hala nara bron over till Phillip Island dar vi nu befinner oss. Vi skulle sett salar, men de hade visst inte vaknat annu. Sen skulle vi se pingviner, men dem kunde man bara se pa kvallen. Sa nu ska vi forsoka oss pa o se koalor.

Antagligen aker vi over pa andra sidan Melbourne idag och aker pa Great Ocean Road. Ska tydligen vara riktigt fint.

Har hort att det snoar och regnar hemma. Igar stod utetemperaturen pa 28 grader och det var helt bla himmel. Bara sa ni vet...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjoho på er! Resan verkar va najs som tusan. skoja min doja att man blir avis här hemma i rusket... Danne har du inte skaffat nån kamera än!? vill ju se lite fotos. Ha de kalas//tarzan