2008-02-07

Sydney Aquarium

Dagen började som de flesta: det regnade. Så då kom Daniel på den utmärkta idén att gå till Sydney Aquarium. Under våra första dagar i Sydney fick vi en flyer på stan där en person går in gratis när en annan betalar fullpris- perfekt tänkte vi och började traska. Regnet hade slutat och det vände till att bli en riktigt härlig dag med sol.

Vi gick först till Sydney Fish Market. Jag har velat gå hit sedan vi landade, men Daniel har tvekat. Men det var verkligen häftigt. 
Levande krabbor lades på vågar och nyfångade ostron låg i diskarna. Själv blev jag smått illamående av all lukt efter ett tag så vi gick. Får bli fler besök.
Akvariet var en riktig höjdare. Flera stora akvarium med tuber att gå i. Små och stora fiskar, hajar, sjöhästar, ålar, krabbor, Nemo, sälar och allt annat Australien kan erbjuda fanns att beskåda.

Sen började det ösregna. Igen.

Vår lägenhetskompis från Bangladesh har åkt hem för första gången på 3,5 år. Han kommer vara borta en månad, så det blir bara vi och killen från Borneo (Inte Korea som tidigare nämnts). Gillar vår lägenhet bara mer för varje dag som går, bra val!

Ciaoooo

Inga kommentarer: